Dalintis „2020 metai kedų pasaulyje“

2020 metai kedų pasaulyje

Didžiausiame Lietuvoje sporto prekių prekybos tinkle „Sportland“ – didelis laisvalaikio batelių pasirinkimas. Naujausios technologijos, pripažinti modeliai ir garsiausi prekės ženklai leidžia garantuoti, kad pirkėjai tikrai turės iš ko rinktis ir neliks nusivylę.

Pristatome jums populiariausius laisvalaikio batelius.

„adidas Originals Marathon Tech“

„adidas“ 2013 metais pristatė „Boost“ padą bėgimo bateliuose. Šio pado ypatumas yra tas, kad jis sudarytas iš tūkstančių mažų kapsulių, kurios sugeria ir išskiria energiją su kiekvienu pėdos pamynimu. Ši naujovė buvo tikra revoliucija sporto, ypač bėgimo, pasaulyje ir „adidas“ populiarumas šovė į naujas aukštumas. Dabar „adidas“ gamina ir laisvalaikiui pritaikytus batus su „Boost“ technologija.

„Puma Fast Rider“

Spalvingieji „Puma“ laisvalaikio bateliai sugrąžina mus į 1980 metus. Tuomet „Fast Rider“ modelis buvo vienas iš patogiausių ir paprasčiausių tarp bėgimo batelių, pasižymintis paprastu dizainu ir amortizuojančiu vidpadžiu. Šiandien „Puma“ pristato atnaujintą šių batelių versiją.

„Nike Air Max 90“

„Nike Air Max 90“ šiemet švenčia 30 metų jubiliejų. Jų istorija prasidėjo 1990 metais, kuomet Tinkeris Hatfieldas sukūrė batelius su daugiau oro nei buvo kituose modeliuose. Tačiau didžiausias šių batelių išskirtinumas – unikalus dizainas. Kiekviena detalė pasižymi savo išskirtinumu, o pirkėjai taip pat gali išsirinkti batelius su savo mėgstama spalva.

„New Balance 997“

Nors „adidas“ ir „Nike“ dominuoja modernių laisvalaikio batelių kategorijoje, „New Balance“ įmonė jau daug metų išsaugo savo išskirtinumą, o žmonės yra patenkinti šių batelių patogumu ir kokybe. Daugiau nei 100 metų „New Balance“ gamina išskirtinio dizaino batelius, skirtus įvairioms sporto šakoms, o taip pat – patogią laisvalaikio avalynę.

„Chuck Taylor All Stars“

Legendiniai ir visiems žinomi  „Chuck Taylor All Stars“ bateliai atgimsta su nauju įvaizdžiu. „Converse“ sukūrė naujo dizaino batelius su gumine „nosimi“. „Chuck Taylor All Stars“ batelių istorija prasidėjo dar 1947 metais. Daug metų su tokiais bateliais buvo žaidžiamas krepšinis, o šiais laikais jie tapo neatsiejama jaunimo gyvenimo dalimi.

„Vans Slip On“

„Vans Slip On“ – dar viena tikra laisvalaikio batelių klasika. Batelių istorija prasidėjo 1977 metais. Paprasta konstrukcija ir universali išvaizda iškart pritraukė daugybę gerbėjų visame pasaulyje. Vėliau buvo atrastas populiariausias dizaino modelis su juodai-baltais langeliai. Nors jie dažnai būna asocijuojami su riedlentininkais, guminis padas, puošnūs elementai ir patogumas leidžia juos panaudoti įvairiausioms laisvalaikio veikloms.

„adidas Continental 80“

„Adidas Continental“ – dar viena batelių legenda. Odiniai „retro“ stiliaus kedai, įkvėpti 80-ųjų dvasios. Žemo profilio kedai su dviejų spalvų juostele šone ir dviejų dalių guminiu padu iš pradžių buvo skirti tenisui ir atrodė paprasti bei kuklūs. „Adidas“ sugebėjo sugrąžinti šlovę šiam modeliui. Nepriekaištingas stilius ir nesenstantis dizainas tapo įprastu pasirinkimu šiuolaikinio jaunimo tarpe.

„Chuck Taylor All Stars“ 2

„Converse“ yra sukūrusi kampaniją, kurios misija yra parodyti meilę sau be jokios baimės. Tokia iniciatyva parodo, kad svarbiausia yra mylėti save, o ne laukti įžvalgų iš šono. Būtent „Meilė be baimės“ yra naujos „Converse“ kolekcijos šūkis. Kolekcija yra drąsi ir netradicinė, o kiekvienas batelių siluetas pasižymi grafiniais atspaudais ir rašytine žinute.

Tekstas: Dominyko Genevičiaus
Nuotraukos: Sportland

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Susiję straipsniai

Sekantis straipsnis:

5 maistingi produktai sportuojantiems

Važiuokite žemyn, kad matyti sekantį straipsnį